Dropship Kartel - Jom Buat Dropship Sampai Berjaya!

Mulakan Bisnes Ecommerce Pertama Anda Kini Semakin Mudah!

Belajar cara simple dan berkesan untuk mula buat bisnes E-commerce secara dropship disini.

Kami Bantu Anda Hindarkan 'Information Overload' Dengan Hanya Belajar Teknik Yang Berkesan Untuk Mula & Hasilkan Keuntungan Melalui Bisnes E-commerce Dropshipping!

Mula Belajar Buat Bisnes E-commerce Dropshipping From Zero

Ya, kami tunjukkan semuanya dari awal. Kami nak anda faham asas utama dan perkara penting sebelum mula buat bisnes online e-commerce. Bila asas kukuh, nak buat bisnes online untuk apa sahaja jenis produk pun tak ada masalah.

Ilmu Praktikal & Berkesan Dari Usahawan Yang Berpengalaman

Ilmu dari usahawan berpengalaman lebih 5 tahun melakukan bisnes online khususnya e-commerce dropshipping yang mencapai jualan 6-angka setiap bulan. Kami hanya ajar apa yang kami telah praktikkan dan berkesan. Anda tinggal perlu faham, tiru, dan bertindak!

Konten Bisnes Mesra Newbie & Mudah Faham

Kandungan ilmu yang disampaikan telah disusun dengan baik untuk memudahkan anda faham dan buat. Dan jangan risau, kami tak gunakan istilah 'doktor falsafah bisnes' yang menyusahkan, penerangan bahasa santai dan mudah diikuti.

Komuniti Usahawan Yang Aktif & Saling Membantu

Anda tak keseorangan. Jika ada pertanyaan atau hadapi masalah sepanjang proses belajar dan ketika lakukan bisnes anda, jangan segan silu untuk bertanya dalam group yang disediakan, pasti akan ada usahawan yang membantu.

Akses Kepada Pelbagai Pilihan Produk 'Hot' Untuk Anda Mula Bisnes Online Secara Dropship

Tiada produk untuk praktikkan ilmu bisnes yang diajar? Tak ada masalah, kami di Dropship Kartel memiliki pelbagai jenis barangan, terutamanya produk 'hot' yang mendapat permintaan tinggi. Mudah untuk anda mula dan hasilkan sales dari bisnes dropship pertama anda.

Apa Kata Mereka Tentang Ilmu Yang Kami Sampaikan?

Ahmad Nizam
Read More
So far ebook copywriting Tuan tu sesangat membantu sy, Lebih terbuka minda saya nak tulis apa dengan sebaik dan lebih tersusun. Step pertama kena buat apa dulu, step kedua buat apa, sebelum ni pun blur jugak nak tulis apa, tp lepas dah baca dah tahu apa kena buat dulu.. Yang paling penting kia buat CW bukan sebab apa yg kita rasa nak tulis, tapi based on customer punya views, pain, gain dan pengalaman diorang. Akhir kata, ebook tuan mengajar penulis CW menjiwai perasaan bakal pelanggan​
Mohd Syazwan
Read More
Alhamdulillah lps 1st session dgn sifu belajar copywriting, saya blaja banyak sangat dan banyak benda yang saya tak pernah terfikir nak tulis pun saya dapat dalam masa 3 jam yang pertama sesi coaching dgn tuan. Sblm ni ada gk belajar dari ebook dan seminar tapi tak sama dgn teknik turbo yg tuan ajr tu. Benda yg saya tgh prektis dgn wife saya sekarang adalah utk buat headline ikut 38 model headline yg tuan bagi semalam. Sy baru je buat like marketing guna headline tu dan performance ads saya nampak memang sgt baik. Terima kasih tuan. Memang value for money ilmu ni.
Yane Daim
Read More
Waalaikumsalam.. terlebih dahulu saya nak ucapkan terima kasih kepada tuan hafiz azman kerana sanggup berkongsi ilmu dan membantu dalam copywriting dan avatar utk fb ads. Maaf kerana lewatnya respon dari saya. saya ada baca e book yg tuan hafiz kongsikan secara percuma tu. dan perkara yg selalu saya skip ialah cipta character pelanggan tu. (”Haha. Benda yg saya anggap remeh ni sangat penting rupanya, patutlah ads saya tak mencapai yg di kehendaki) Buat masa ni saya sedikit sibuk untuk menyiapkan projek terbaru. Respon email ini adalah bertujuan untuk mengucapkan terima kasih pada tuan hafiz dan tanda sokongan pada ebook tersebut. Fahaman dan copywriting yg di buat sangat2 menarik dan rasa nak baca lagi. 😀 InsyaAllah jika di izinkan ada kelapangan, saya pun perlukan tunjuk ajar dan motivasi dari tuan hafiz azman. Semoga Tuan Hafiz berjaya dalam misi dan matlamat yg ingin di kecapi. Terima kasih sekali lagi. Ikhlas, Yane Daim
Ini review jujur dari saya. Video course ecom ni sangat mudah nak faham. Paling best, Tuan Hafiz dah tolong researchkan produk untuk pembeli video terus test dan jual. Paling menarik bab nak setting iklan dan scale up iklan tu. Semuanya diterangkan dengan baik. Tinggal nak buat je lagi ni. Rugi kalau dah beli tapi tak buat, simpan buat pekasam.
Aiman Ismail
Copywriter, Usahawan Internet
Insightful. Content segar yang buat kita berfikir sebenarnya tak susah nak buat bisnes walaupun tak ada produk sendiri. Perkongsian solid dari pengalaman dan bukan sembang teori. Sangat bagus!
Azdi Khairil
Business Strategist & Consultant
Salam bos. Dah layan video2 dalam Fast Track Dropship Ecom tu. First, memang lengkap untuk yang baru nak mula buat. Dari pemilihan produk, buat kedai, buat iklan, handle order sampai la cara banyakkan jualan, semua dah siap cover. Padu! Second, mudah faham. Straight to the point. Follow je step insyaallah menjadi punya. Course ni memang sesuai untuk yang tak pernah buat dropship & yang dah buat tapi asyik tak jadi. Recommended!
Iffat Salleh
Owner Ordersini, Usahawan Internet
Ini review dari saya. COMPLETE! Tuan Hafiz ajar A-Z semua ilmu + skills yang perlu utk orang baru (juga yg sudah berpengalaman) start dan success dalam bisnes dropship ecommerce. Saya suka cara penerangan dan gaya bahasa yg digunakan, mudah faham, straight forward, dan paling penting based on pengalaman. Sape2 yang nak buat bisnes dropship, plus nak automatekan bisnes dropship dgn ecommerce, saya suggest study video course ni & buat!
Affiq Fadzil
Web Designer, Usahawan Internet
Arika Syarif
Read More
Ini la hasil bila guna teknik turbo copywriting... naikkan bajet fb ads, teknik bayangan and ayat tak leh blah ketika close sale... buat orang terbeli... Thanks to Mr Hafiz Azman.
Sarah
Read More
As salam Hafiz. Aku xon iklan lagi, tapi aku tukar info sticker ikut yg ko advice semalam. Alhamdulillah kebanyakan customer terus transfer duit. Nanti aku update lag bila dah buat copywriting pulak.
Mustaqim
Read More
Alhamdulillah..tq sifuku... 1 masa dulu pernah turunkan ilmu2 yg baik pd sy...tq
Asyraff
Read More
Cikgu, terbaik la strategi tu. Dpt cpc 0.10 jer. CTR 6.67%. Impression baru 225. Nanti ajar lagi. Minta halal ilmu yer.
Ikram Yusof
Read More
Sangat bagus. Saya berjaya buat sales RM2000 sehari masa Ramadhan yang lalu!
Ahmad Ariff
Read More
Sangat menarik. All the best tuan Hafiz Azman.
Mohd Sayuki
Read More
Waalaikumsalam tuan. Terima kasih untuk ebook copywriting tu. Alhamdulillah sangat membantu saya sebagai newbie untuk menulis copywriting dengan baik. Cara yang sngat simple dan mudah difahami newbiw. Terbaikkkkkkk.
Affendy
Read More
Salam lebaran tuan! terima kasih atas pemberian ebook tu.. banyak membantu memperbaiki copywriting saya sebab sebelum ni saya main hentam saja, haha.. lagi sekali... terima kasih!!!
Ikhwan Roslan
Read More
Terima kasih. Awesomee ebook! Yang best sebab ebook tuan cover sekalimasalah yang saya dah blur lama dah.
Nik Abdul Sabur
Read More
Salam tuan. Thanks ebook tu, haritu baca sekali lalu jer. Harini baru go through betul-betul. Alhamdulillah banyak bantu tulis copywriting. Nanti kalau bos sudi nak mintak semak CW yang saya buat ni ya. Skali tips untuk ads approve sbb ni produk kurus.
Nur Syahidah
Read More
Assalamualaikum bro hafiz. Minta maaf sebab tak reply email yang sebelum ni, baru habis final exam so busy sikit haritu, ni baru ada masa nak baca. Alhamdulillah tips tips dari bro berguna sangat 😀 Saya nak tanya boleh ke guna sense of urgency kalau kita tak buat promotion pun, or barang tak dapat sambutan sangat so banyak lagi stok dalam tangan? For masalah yang selalu dihadapi and apa yang saya nak tahu dalam dunia business online ni ape XFactor yang perlu newbie tekankan in order to have place in market? Since banyak big name in the market so orang tak pandang sangat newbie ni. And if bro ada tips untuk motivate sellers yang kurang sales ni. harap boleh kongsi 🙂

Jom Join Komuniti Dropship Kartel

Di Dropship Kartel, kami sediakan konten-konten bermanfaat, dimana anda boleh belajar dan mulakan bisnes online e-commerce pertama anda dengan cepat, berkesan, dan mudah. Semuanya disini.

Isi Nama Dan Email Aktif Anda Untuk Join Kami Sekarang!

Scroll to Top