21 Days To Ecom Dropshipping Pro Mastery | Dropship Kartel

Nak Belajar Dari 'Scratch' Cara Bina Sumber Income Dari Bisnes Online, Hanya Dalam Masa 21 Hari?

(Walaupun Anda ‘Zero’ Pengalaman Dalam Bisnes Online!)

p/s: Sesuai juga untuk Otai sebab.... baca sampai habis!

Sebelum tu saya nak share result dari previous students yang apply dan take action dari knowledge yang sama bakal saya share dengan anda.

Anda boleh klik setiap gambar atas ni dan tengok result diorang. Power. 

Dan semuanya saya guide dari zero sampai lah boleh benti kerja, beli rumah, kereta etc.

Kalau tak sebelum ni nak buat RM 10 pun sehari dari bisnes pun susah tau. Diorang happy. Saya lagi happy dapat bagi manfaat pada orang lain.

Diorang ni buat bisnes apa sebenarnya?

Anda mesti curious dan tertanya-tanya.

“Bisnes online yang macam mana student dia buat”
“Apa dia jual’
“Macam mana die jual”

Dan mungkin ada lagi soalan dalam kepala anda.

Takpe izinkan saya terangkan pasal program ni satu persatu.

INI ADALAH MODEL BISNES ERA BARU YANG MENGUBAH CARA KITA SEMUA BERBISNES.

Ramai tahu, Internet telah merevolusikan cara kita berjual beli. Ia juga ubah cara kita semua berbisnes.

Jika kita patah balik ke era sebelum ni, kalau nak buat bisnes kena ikut step macam ni.

Beli Stock – Simpan Stock – Jual Stock – Repeat

 

Ia macam satu jenis cycle dan melibatkan modal dan proses yang sangat tinggi untuk kita jalankan.
Untuk orang yang baru nak belajar buat bisnes, approach macam ni memang sangat tak sesuai.

So, apa approach dan business model yang okay untuk orang-orang baru macam anda?

The good news is…

 ADA!

Business model yang kita akan gunakan utk mulakan bisnes adalah lebih sofistikated, innovatif dan seamless.

Dan, business model tersebut ialah… 

ECOMMERCE DROPSHIPPING!

 

Inilah jenis bisnes yang saya akan guide anda dari zero sampai jadi hero dalam masa 21 hari.

Secara ringkasnya bisnes model yang saya akan guide ini sangat mudah untuk mula & run.

Sebab…

Secara ringkas, beginilah model bisnes dropship e-commerce.

Konsep Bisnes Dropship eCommerce

Mostly previous students saya diorang hanya spend masa 1-2 jam je sehari untuk urus bisnes, pun boleh dapat 4-6 angka sebulan.

Lagi baki 22 jam masa yang ada? Buat lah apa-apa nak.

Kalau yang bekerja, anda tak perlu pun berhenti kerja untuk buat semua ni. Silap haribulan kejap je income bisnes dah double dari gaji bulanan.

Amacam? Best tak?

Siapa Orang Yang Nak Ajar Semua Benda Ni?

Assalamualaikum, hai nama saya Hafiz Azman. Seorang usahawan digital, blogger dan konsultan pemasaran digital.

Sebelum ini saya merupakan seorang graduan komputer sains dari Universiti Teknologi Petronas serta mempunyai pengalaman bekerja dalam pelbagai syarikat multi-nasional dan juga kerajaan selama lebih 7 tahun.

Mula menjalankan pelbagai bisnes online secara dropship pada 2014, dan alhamdulillah berjaya menjana pendapatan yang baik sehingga berani untuk berhenti kerja kerajaan.

Sejak dari itu, saya banyak mendapat jemputan mengajar, coaching dan juga membantu jenama-jenama tertentu bagi menaikkan jualan melalui digital marketing.

Kini saya aktif dalam menjalankan bisnes online secara dropship menggunakan platform E-commerce, dan aktif dalam berkongsi ilmu di blog saya, Dropship Kartel.

sebelum tu saya nak tahu adakah anda salah seorang dalam kategori dibawah?

Tak Tahu Nak Buat Bisnes Online Apa

Dengan kos hidup yang semakin meningkat sekarang, anda nak mula buat bisnes online untuk tambah income, tapi tak tahu model bisnes online yang mana anda perlu pilih, ada banyak tau!

Tak Tahu Nak Jual Produk Apa

Anda buntu tak tahu nak jual produk apa? Takut salah pilih produk yang tak ada demand, memang tersimpan bawah katil je la jawabnya!

Nak Buat Bisnes Tapi Modal Tak Banyak

Saya faham anda tak nak ambil risiko laburkan modal yang banyak untuk mulakan bisnes online. Benda belum pasti, takut rugi banyak kan..

 

Masih Melayan Customer Melalui Whatsapp atau Manual.

Bisnes anda makin berkembang, sales makin banyak. Tapi anda pun semakin tak ada masa. Lagi banyak sales, lagi sibuk anda terpaksa melayan Whatsapp customer.

 

Mencari Bisnes Yang Tak Memerlukan Banyak Masa Untuk Urus

Anda mungkin ada kerja hakiki di mana-mana, tetapi anda perlukan satu bisnes yang tak memerlukan banyak masa untuk urus disebabkan kekangan masa

Nak Cari Side Income Depan Komputer Sahaja

Anda introvert, pemalu. Dan anda susah kalau nak meniaga kena keluar jumpa ramai orang. So anda cari cara buat duit yang lebih sesuai untuk anda dari rumah.

Kalau anda ada dalam salah satu kategori diatas, saya sangat GALAKKAN anda join program intensive saya yang terbaru berjudul……..

21 DAYS TO ECOMMERCE DROPSHIPPING MASTERY (SUPERSTAR EDITION)

latest dropship kartel course

So, apa yang anda bakal belajar selama 21 hari dalam program intensif online kali ini?

Saya bahagikan program ini kepada 3 minggu. Setiap satu minggu mewakili satu fasa.

Minggu Pertama

Orientation : Onboarding & Pre Training
Hari 1 : Registration
Hari 2 : Market & Niche Research
Hari 3 : Store’s Gameplan
Hari 4 : Product Discovery (Free Method)
Hari 5 : Product Discovery (Paid Method)
Hari 6 : Finding Suppliers
Hari 7 : Mission Catchup Week1

Minggu Kedua

Hari 8 : Domain, Logo, Email
Hari 9 : Important Pages For Trust Building
Hari 10 : Designing store for high performance
Hari 11 : Adding products to your store
Hari 12 : Store settings & Payment Gateway
Hari 13 : Installing Apps to add store’s functionality
Hari 14 : Mission Catchup Week2

Minggu Ketiga

Hari 15 : FB Business manager, ad account, and page
Hari 16 : Facebook pixel and product catalogue
Hari 17 : Creative assets for advertisement
Hari 18 : Launching your first FB Ad campaign
Hari 19 : Retargeting for better conversion
Hari 20 : Split Testing Method / Data Analysis
Hari 21 : Final Mission Catchup

BONUS UNTUK FAST ACTION TAKER!

Bukan itu sahaja, untuk batch kali ni, saya akan beri beberapa bonus eksklusif supaya bukan saja buatkan anda pro, tapi membantu bisnes anda secara keseluruhannya.

Bonus 1 : Troubleshooting Campaign Learning Phase

Sometimes, campaign iklan fb anda akan mengalami masalah ‘optimization’ sebab tak berjaya keluar leaning phase. Jangan risau, sebab saya akan tunjukkan cara untuk troubleshoot masalah tersebut.

Bonus 2 : Simplest Scaling Method To Increase Your Revenue

Akan tiba masanya dimana anda nak naikkan jualan dari RM 100 ke RM 1000 and beyond. Dalam module ni saya akan tunjukkan strategi dan taktik simple tapi berkesan untuk ramai student saya.

Bonus 3 : Manual Bidding Strategy To Stabilize Your Cost of Getting Customers

Bila anda main pengiklanan berbayar, kos iklan untuk mendapatkan satu customer kadang-kadang boleh jadi terlalu mahal. So, dalam module ni saya tunjuk cara untuk stabilkan kos supaya senang untuk pengurusan kos anda nanti.

Bonus 4 : Powerful Branding Strategy For Your eCommerce Business For Long Term Success.

Ini benda eksklusif yang saya tak pernah share pada sesiapa including orang yang rapat dengan saya. So anda dapat first access untuk knowledge ni. This is the only way to sustain your business for long term.

Bonus Terhad : Free Access to All Dropship Kartel Premium Courses & Products!

Semua panduan, dan product yang saya pernah buat saya akan bagi FREE jika anda daftar dalam BULAN INI SAHAJA!

Senarai produk yang bakal anda dapat:

– Email Automation Course (Value RM 197)
– Ads Mastery for Ecommerce (Value RM 297)
– Fast Track to Ecom Dropshipping (Value RM 447)
– HS Method Mini Course (Value RM90)
– Premium Store Theme Bundle (Value 1000++)
– Email Content Template (Value RM 197)

Apa kata mereka yang dah join program ni?

Hampir semua bagi review yang bagus untuk program ni. Alhamdulillah.

Berapa Total Kos Yuran Yang Anda Perlu Labur?

Saya pecahkan kos secara yuran secara ala-carte supaya anda nampak.

JUMLAH KOS YURAN : RM 5700

Ini adalah kiraan kalau anda ambil slot personal coaching dengan saya. One to one.

Tapi since kita belajar online dan belajar ramai-ramai dengan yang lain, saya rasa yuran mungkin kurang sikit.

Saya dah fikir panjang pasal benda ni, saya rasa saya boleh bagi diskaun 50%.

SO, YURAN UNTUK JOIN PROGRAM NI HANYA RM 2850!

Lebih dari 100 orang student saya dah buat 4-6 angka SETIAP BULAN dari ilmu yang saya share.

So untuk yuran kos macam tu kira fair la kan? Bayar masa saya je tu.

 

Tapi…

 

Ya, saya faham dan saya tahu anda susah untuk labur yuran komitmen sebanyak tu.
 

Okay baiklah…

INI OFFER KHAS UNTUK ANDA!

Sebelum anda berkira-kira nak register. Ini apa yang anda kena faham dahulu.

Apa yang saya kongsikan ini adalah KAEDAH PROVEN untuk buat duit melalui Bisnes eCommerce Dropship dan pengiklanan di Facebook.

Jika orang lain yang telah gunakan kaedah ini boleh jana 5 ke 6 angka hasil jualan dan jika saya kongsikan kepada anda kaedahnya, berapakah harga yang patut anda laburkan ke atasnya?

Contohnya dengan ilmu yang bakal anda terima ini anda berpotensi hasilkan jualan antara RM10,000 ke RM20,000 sebulan, rasa-rasanya berapa harga pakej video perlu saya kenakan?

Setelah dikira dengan teliti maka untuk dapatkan akses kepada kesemua pakej video termasuk video Bonus Percuma anda hanya perlu laburkan sebanyak RM 597 sahaja.

Namun untuk pendaftaran ‘EARLY BIRD’ saya ingin berikan nilai yang lebih menggiurkan. Anda hanya perlu laburkan sebanyak…

 

RM 597

RM 297 SAHAJA!

Ingat anda bukan membeli produk, tetapi anda melakukan satu pelaburan kepada diri dan perniagaan anda, dan pelaburan yang terbaik untuk dilakukan adalah pelaburan terhadap ilmu.

Ini merupakan satu pelaburan yang bakal menguntungkan anda, dan anda boleh gunakan ilmu yang bakal anda perolehi ini selagi hayat dikandung badan.

Amaran : Offer ini akan ditutup setelah countdown timer dibawah tamat.

Hari
Jam
Minit
Saat
latest dropship kartel course

Apa tunggu lagi? Klik button dibawah & terus daftar!

P/S : Jangan buat lawak. Anda tak akan jadi kaya dalam masa 21 hari. Result juga tidak tipikal. Ada banyak faktor yang menentukan kejayaan anda seperti tekad, komitmen, usaha, doa, dan banyak lagi. Tapi, saya guarantee pada anda, yang ilmu yang saya sampaikan ini akan akan bantu anda mula bina, grow, dan sustain bisnes ecommerce dengan cara yang betul, pantas, dan mudah untuk difahami.

P/S/S : Ini adalah online course dalam bentuk digital (video training). Anda akan terima instant access sebaik sahaja pendaftaran anda diluluskan. Tiada sebarang produk fizikal yang akan dihantar kepada anda.

Scroll to Top