Fast Track Ecom Malaysia (V2) | Dropship Kartel

Nak Tahu Bagaimana Anda Boleh Buat Duit Online Setiap Hari Tanpa Perlu Guna Banyak Masa Atau Berhenti Kerja, Melalui E-commerce Dropship?

Saya Tunjukkan Cara Setup Bisnes Dropship Menggunakan Platform E-Commerce Dari Zero Sampai Siap, Walaupun Anda Langsung Tiada Pengalaman Buat Apa-Apa Bisnes Online.

Siapa Saya Nak Ajar Bisnes Dropship E-Commerce Ni?

Assalamualaikum, hai nama saya Hafiz Azman. Seorang usahawan digital, blogger dan konsultan pemasaran digital.

Sebelum ini saya merupakan seorang graduan komputer sains dari Universiti Teknologi Petronas serta mempunyai pengalaman bekerja dalam pelbagai syarikat multi-nasional dan juga kerajaan selama lebih 7 tahun.

Mula menjalankan pelbagai bisnes online secara dropship pada 2014, dan alhamdulillah berjaya menjana pendapatan yang baik sehingga berani untuk berhenti kerja kerajaan.

Sejak dari itu, saya banyak mendapat jemputan mengajar, coaching dan juga membantu jenama-jenama tertentu bagi menaikkan jualan melalui digital marketing.

Kini saya aktif dalam menjalankan bisnes online secara dropship menggunakan platform E-commerce, dan aktif dalam berkongsi ilmu di blog saya, Dropship Kartel.

Panduan Fast Track To Ecom Dropshiping ini adalah satu panduan yang dicipta khusus untuk sesiapa yang ingin menjana side income secara online, dengan cara yang simple, pantas dan mudah, melalui pengalaman beliau dalam bisnes dropship online lebih dari 5 tahun.

Panduan Fast Track To Ecom Dropshiping ini adalah satu panduan yang dicipta khusus untuk sesiapa yang ingin menjana side income secara online, dengan cara yang simple, pantas dan mudah, melalui pengalaman beliau dalam bisnes dropship online lebih dari 5 tahun.

Siapa Saya Nak Ajar Bisnes Dropship E-Commerce Ni?

Assalamualaikum, hai nama saya Hafiz Azman. Seorang usahawan digital, blogger dan konsultan pemasaran digital.

Sebelum ini saya merupakan seorang graduan komputer sains dari Universiti Teknologi Petronas serta mempunyai pengalaman bekerja dalam pelbagai syarikat multi-nasional dan juga kerajaan selama lebih 7 tahun.

Mula menjalankan pelbagai bisnes online secara dropship pada 2014, dan alhamdulillah berjaya menjana pendapatan yang baik sehingga berani untuk berhenti kerja kerajaan.

Sejak dari itu, saya banyak mendapat jemputan mengajar, coaching dan juga membantu jenama-jenama tertentu bagi menaikkan jualan melalui digital marketing.

Kini saya aktif dalam menjalankan bisnes online secara dropship menggunakan platform E-commerce, dan aktif dalam berkongsi ilmu di blog saya, Dropship Kartel.

Panduan Fast Track To Ecom Dropshiping ini adalah satu panduan yang dicipta khusus untuk sesiapa yang ingin menjana side income secara online, dengan cara yang simple, pantas dan mudah, melalui pengalaman beliau dalam bisnes dropship online lebih dari 5 tahun.

Panduan Fast Track To Ecom Dropshiping ini adalah satu panduan yang dicipta khusus untuk sesiapa yang ingin menjana side income secara online, dengan cara yang simple, pantas dan mudah, melalui pengalaman beliau dalam bisnes dropship online lebih dari 5 tahun.

Dan Ini Beberapa Result Dari Student Terawal Join Online Course Ni 🙂

Ada banyak lagi... Tak mampu nak korek semua bagi anda tengok.

Terbakar tak? Rileks. Baca sampai habis

Sebelum Saya Teruskan, Saya Nak Tanya, Adakah Anda Termasuk Dalam Golongan Ini?

Tak Tahu Nak Buat Bisnes Online Apa

Dengan kos hidup yang semakin meningkat sekarang, anda nak mula buat bisnes online untuk tambah income, tapi tak tahu model bisnes online yang mana anda perlu pilih, ada banyak tau! 

Tak Tahu Nak Jual Produk Apa

Anda buntu tak tahu nak jual produk apa? Takut salah pilih produk yang tak ada demand, memang tersimpan bawah katil je la jawabnya!

Nak Buat Bisnes Online Yang Tak Memerlukan Modal Duit Yang Banyak

Saya faham anda tak nak ambil risiko laburkan modal yang banyak untuk mulakan bisnes online. Benda belum pasti, takut rugi banyak kan..

Masa & Tenaga Terbuang Dengan Melayan Whatsapp Customer

Bisnes dropship anda makin berkembang, sales makin banyak. Tapi anda pun semakin tak ada masa. Lagi banyak sales, lagi sibuk anda terpaksa melayan Whatsapp customer. 

Mencari Sistem & Cara Automasi Bisnes Dropship Anda

Yep! Anda dah tahu, kalau anda buat bisnes dropship cara biasa-biasa, cara manual, anda sure makin penat kena melayan Whatsapp customer, anda wajib automasikan bisnes dropship anda!

Jangan risau... Sebab Itu Saya hasilkan panduan ini untuk bantu anda, memperkenalkan...

Panduan Fast Track To Ecom Dropshipping

fast track ecom dropshipping
fast track ecom dropshipping

Apa Yang Anda Bakal Pelajari Di Dalam Panduan Fast Track To Ecom Dropshipping?

Modul 1: Mencari Produk Hot Untuk Kedai Dropship Anda

  • Saya kongsikan cara simple, cepat, dan mudah bagi mencari produk yang sesuai untuk anda mula menjual secara online
  • Saya akan kenalkan 1 teknik ‘rare’ dimana anda tak perlu susah-susah untuk cari produk hot, kerana produk hot ini yang akan cari anda.
  • Saya juga akan kongsikan 2 tools special yang saya sendiri gunakan untuk spy kedai dropship orang lain, dan juga produk mereka sekali. Apa perlu anda buat adalah pilih sahaja.

Modul 2: Mencari Supplier Yang Trusted & Reliable

  • Saya akan tunjukkan pada anda dekat mana nak cari supplier Malaysia bagi produk hot yang anda pilih tadi.
  • Saya juga akan kongsikan pada anda bagaimana untuk kita semak, dan tapis supplier yang berkualiti untuk bisnes dropship kita nanti.
  • Anda juga tak perlu susah-susah, kerana lubuk supplier yang akan saya kongsikan kadang-kadang lebih murah dari supplier China.

Modul 3: Pemilihan Produk Pertama

  • Saya akan kongsikan pada anda bagaimana untuk anda tentukan produk mana yang paling sesuai untuk anda mula test dan jual di pasaran Malaysia
  • Pemilihan produk pertama sangat penting bagi mengelakkan anda tersalah pilih produk yang susah untuk dijual nanti.
  • 80 peratus kejayaan bisnes dropship e-commerce anda adalah bergantung pada pemilihan produk yang betul. Oleh itu, dalam modul ini saya akan bantu anda untuk elak dari gagal sebelum bermula.

Modul 4: Persediaan Sebelum Membina Kedai Ecom Anda

  • Nak memasak, perlu sediakan bahan-bahannya dahulu. Sama seperti untuk bina kedai ecommerce pertama anda.
  • Saya tunjuk kat mana anda boleh dapatkan bahan-bahan marketing untuk produk anda tanpa perlu upah designer mahal-mahal untuk buatkan.
  • Dan saya tunjuk juga cara untuk buat copywriting produk dan website anda tanpa perlu tulis sepatah ayat pun.

Modul 5: Cara Bina Kedai Ecom Pertama Anda

  • Saya akan tunjuk susun atur dan design website e-commerce yang paling sempoi, dan rare.
  • Saya juga akan tunjuk bagaimana untuk gunakan bahan-bahan yang anda sediakan sebelum ini dengan cara paling mudah, tapi berkesan.
  • Design yang bakal saya ajar nanti akan buatkan kedai anda mudah untuk buat jualan. Insyallah.

Modul 6: Apply & setup payment gateway anda

  • Dalam modul ini saya akan bagitahu anda apa payment method yang orang Malaysia suka dan yakin untuk guna apabila berbelanja online.
  • Saya juga akan tunjuk cara untuk apply dan setup payment gateway untuk kedai e-commerce anda.

Modul 7: Mendapatkan 10 customer pertama anda menggunakan Facebook Ads

  • Tak pandai Facebook Ads? Tak apa. Saya akan tunjuk cara paling mudah untuk anda buat FB Ads bagi kedai ecommerce anda. Senang gila. Makcik-makcik pun boleh buat.
  • Saya juga akan tunjuk kan setting FB Ads apa paling ideal untuk kedai e-commerce anda buat 10 jualan pertama nanti.
  • Saya juga akan tunjukkan cara mudah untuk nilai prestasi iklan dan juga baca data iklan FB anda.

Modul 8: Proses menguruskan tempahan pelanggan anda

  • Dapat order? Jangan risau. Saya tunjuk macam mana untuk submit order pada supplier supaya customer anda tak tahu yang anda dropshipper
  • Saya juga tunjuk macam mana untuk uruskan proses fulfillment dalam sistem ecommerce anda supaya anda tak letih menjawab pertanyaan customer tentang barang mereka.

Apa Kata Mereka Yang Sudah Menonton Panduan Ini?

Ini review jujur dari saya. Video course ecom ni sangat mudah nak faham. Paling best, Tuan Hafiz dah tolong researchkan produk untuk pembeli video terus test dan jual. Paling menarik bab nak setting iklan dan scale up iklan tu. Semuanya diterangkan dengan baik. Tinggal nak buat je lagi ni. Rugi kalau dah beli tapi tak buat, simpan buat pekasam.
Aiman Ismail
Copywriter, Usahawan Internet
Insightful. Content segar yang buat kita berfikir sebenarnya tak susah nak buat bisnes walaupun tak ada produk sendiri. Perkongsian solid dari pengalaman dan bukan sembang teori. Sangat bagus!
Azdi Khairil
Business Strategist & Consultant
Salam bos. Dah layan video2 dalam Fast Track Dropship Ecom tu. First, memang lengkap untuk yang baru nak mula buat. Dari pemilihan produk, buat kedai, buat iklan, handle order sampai la cara banyakkan jualan, semua dah siap cover. Padu! Second, mudah faham. Straight to the point. Follow je step insyaallah menjadi punya. Course ni memang sesuai untuk yang tak pernah buat dropship & yang dah buat tapi asyik tak jadi. Recommended!
Iffat Salleh
Owner Ordersini, Usahawan Internet
Ini review dari saya. COMPLETE! Tuan Hafiz ajar A-Z semua ilmu + skills yang perlu utk orang baru (juga yg sudah berpengalaman) start dan success dalam bisnes dropship ecommerce. Saya suka cara penerangan dan gaya bahasa yg digunakan, mudah faham, straight forward, dan paling penting based on pengalaman. Sape2 yang nak buat bisnes dropship, plus nak automatekan bisnes dropship dgn ecommerce, saya suggest study video course ni & buat!
Affiq Fadzil
Web Designer, Usahawan Internet

Bukan Itu Sahaja! Saya Juga Berikan 3 Bonus Untuk Bantu Anda Berjaya Dalam Bisnes eCom Dropship Ini!

BONUS 1: Cara memperbanyakkan lagi jualan anda

  • Saya share pada anda apa taktik dan strategi yang boleh digunakan untuk buatkan kedai anda dari jualan RM 100 sehari, kepada RM 1000 sehari.
  • Saya juga akan share pada anda bagaimana untuk naikkan setiap nilai tempahan anda supaya anda dapat maksimumkan keuntungan dari setiap jualan
  • Saya juga akan share taktik, dan tools yang anda boleh gunakan untuk bantu anda naikkan conversion kedai ecommerce anda.

bonus 2: Cara membesarkan lagi bisnes dropship anda

  • Anda nak go full time? Saya share tips dan strategi bagaimana untuk buatkan kedai ecommerce anda mampu untuk gantikan sumber income sedia ada.

BONUS 3: WEBSITE ecomMERCE PERCUMA SELAMA 3 BULAN*

(Akses special dari Dropship Kartel untuk daPATKAN AKSES PERCUMA 3 BULAN Shopify*)

  • Anda juga akan diberi akses istimewa untuk buat website ecommerce Shopify selama 3 bulan secara PERCUMA.
  • Anda ada banyak masa untuk setup bisnes ini sehingga anda betul-betul dah buat duit dan ada momentum. Tak perlu tergesa-gesa. Bahkan ramai student sebelum ini buat 4-5 angka dalam bulan pertama saja!

bonus 3: Akses kepada secret MASTERMIND DROPSHIP KARTEL.

  • Anda ada soalan? Jangan risau. Anda juga akan dimasukkan dalam secret FB group bagi membantu anda sepanjang fasa pembelajaran nanti.
  • Dalam group tersebut anda juga boleh berkenalan dan bernetworking dengan para usahawan ecommerce lain. Mana tau anda bakal berjumpa partner yang berpotensi untuk JV nanti.

Wow! Banyaknya Dapat Belajar! Berapa Pengerasnya Tuan Hafiz?

Kalau nak ikutkan dengan pengalaman dan masa yang saya terpaksa habiskan untuk try and adjust hingga dapat formula ini, seriously, saya boleh katanya ianya sangat-sangat premium.

Tapi.. saya tak mahu harga ni menjadi batu penghalang untuk anda berjaya dalam bisnes Ecom Drophip ini. Okay, straight to the point.

Untuk batch pertama (early birds), saya buka yuran paling rendah iaitu RM250, untuk 30 orang sahaja. (HABIS)

Selepas itu untuk batch kedua, yuran akan dinaikkan pada RM350, untuk 30 orang juga. (HABIS)

Kini yuran dinaikkan ke

RM 399 SAHAJA!

Jangan risau, Tiada Risiko Untuk Anda Mencuba, Pembelian Anda Dilindungi Dengan..

Jaminan pemulangan wang 100% selama 30 hari

Selepas anda ikuti semua teknik yang diajar di dalam panduan ini, tetapi masih tak dapat hasil, dalam masa 30 hari, sila hubungi saya melalui halaman ini, tunjukkan bukti yang anda telah buat seperti apa yang diajar, dan saya tak akan teragak agak untuk pulangkan semula wang anda 100%. Risiko anda terletak di bahu saya. You have nothing to loose. 

Tunggu Apa Lagi? Jom Belajar Teknik Terbukti Berkesan & Mula Hasilkan Profit Harian Untuk Bisnes E-commerce Dropship Anda Hari Ini!

Copyright 2020 © DropshipKartel.Com . Web Design By:

Scroll to Top