Beginner's Guide To Email Automation (For Shopify Store) | Dropship Kartel
Sale!

Beginner’s Guide To Email Automation (For Shopify Store)

RM300.00 RM197.00

Dalam panduan video ni saya akan share step by step.

  1. Pemilihan platform email automation.
  2. Cara setup private domain email (nama@domain.com)
  3. Cara setup sistem automation
  4. cara design optin form yang mudah dan berkesan
  5. Cara setup workflow yang penting seperti 
    1. abandoned cart,
    2. thank you email,
    3. shipping notification email
    4. ask for review email
    5. cross sell, upsell, dan
    6. customer reactivation.
  6. cara design email content
  7. cara tulis email content
  8. cara mudah untuk capture lead (lead generation
  9. cara untuk activate sistem sms untuk follow up automatically.

Semua ni saya akan share dalam panduan video ni.

Klik ADD TO CART & Terus Buat Payment Untuk Dapatkan Instant Akses!

 

BELAJAR SETUP EMAIL AUTOMATION DALAM SHOPIFY STORE ANDA, DAN LIPAT GANDAKAN SALES SECARA AUTOMATIK!

.

Tak tahu cara nak setup? 
Tak tahu apa nak tulis dalam email? 
Tak tahu macam mana nak guna?
Atau sekadar malas nak explore?

.

Kalau rasa buat iklan facebook saja dah cukup, makna korang SILAP BESAR. Sebab conversion banyak datang sebenarnya bukan dari social media, tapi dari…. EMAIL!

.

Cuba tengok data ni:

Sumber: Finance Online 

Even saya dah test pun, memang betul. Over time, sales saya dari email makin hari makin naik. Ini result saya untuk 45 hari saja.

 

Rugi kalau tak buat EMAIL AUTOMATION, sebab dengan benda ni anda boleh:

  • Improve efficiency conversion rate (lead)
  • Prospek makin bersedia untuk membeli. (trust building)
  • Prospek dan customer sentiasa ingat anda. (loyalty)
  • Improve customer retention rate (pembelian berulang)
  • Improve customer service performance (reduce refunds, chargeback, complaints etc)
  • Recover prospek yang belum buat pembayaran (abandoned cart recovery)
  • Improve buyers convertion rate (pembelian kali pertama)
  • Buat sekali, dan tinggal. Tak perlu follow up manually (Set & Forget)
  • Database yang terkumpul boleh dijadikan asset untuk business expansion (business scaling)

Ada banyak lagi, tapi ni reason utama bila berkaitan e-commerce.

.

So nak belajar?

.

Kalau nak grab terus offer ni.

Dalam panduan video ni saya akan share step by step.

  1. Pemilihan platform email automation.
  2. Cara setup private domain email (nama@domain.com)
  3. Cara setup sistem automation
  4. cara design optin form yang mudah dan berkesan
  5. Cara setup workflow yang penting seperti 
    1. abandoned cart,
    2. thank you email,
    3. shipping notification email
    4. ask for review email
    5. cross sell, upsell, dan
    6. customer reactivation.
  6. cara design email content
  7. cara tulis email content
  8. cara mudah untuk capture lead (lead generation
  9. cara untuk activate sistem sms untuk follow up automatically.

Semua ni saya akan share dalam panduan video ni.

.

SO BERMINAT NAK JOIN?

.

Kalau minat boleh terus order, sebab sekarang saya buka 50% discount.

Habis je countdown timer dekat page sebelah ni, makna habis la offer.

JANGAN BERTANGGUH. 

Sebab saya memang tak kan buka akses dengan yuran yang sama. Lepas ni yuran adalah RM 300.

SAYA SERIUS.

SO UNTUK OFFER KALI NI ANDA HANYA PERLU INVEST…

RM 300

RM 197 SAHAJA!!

Sama macam offer sebelum ni ada yang terlepas dan mintak nak bayar harga lama. Tapi saya tak bagi dah.

So ni pun sama.

Kalau lambat tinggal.

Itu saja.

.

TERUS TEKAN BUY NOW DAN ORDER AKSES SEKARANG!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beginner’s Guide To Email Automation (For Shopify Store)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top