Fast Track To Ecom Dropshipping (Malaysia Edition) - Premium Version | Dropship Kartel
Sale!

Fast Track To Ecom Dropshipping (Malaysia Edition) – Premium Version

RM799.00 RM449.00

Dalam Panduan Video Ini Saya Tunjukkan Cara Setup Bisnes Dropship Menggunakan Platform E-Commerce Dari Zero Sampai Siap, Walaupun Anda Langsung Tiada Pengalaman Buat Apa-Apa Bisnes Online.

Nak Tahu Bagaimana Anda Boleh Buat Duit Online Setiap Hari Tanpa Perlu Guna Banyak Masa Atau Berhenti Kerja, Melalui E-Commerce Dropship?

.

Saya Tunjukkan Cara Setup Bisnes Dropship Menggunakan Platform E-Commerce Dari Zero Sampai Siap, Walaupun Anda Langsung Tiada Pengalaman Buat Apa-Apa Bisnes Online.

.

Apa Yang Anda Bakal Pelajari Di Dalam Panduan Fast Track To Ecom Dropshipping?

.

MODUL 1: MENCARI PRODUK HOT UNTUK KEDAI DROPSHIP ANDA

  • Saya kongsikan cara simple, cepat, dan mudah bagi mencari produk yang sesuai untuk anda mula menjual secara online
  • Saya akan kenalkan 1 teknik ‘rare’ dimana anda tak perlu susah-susah untuk cari produk hot, kerana produk hot ini yang akan cari anda.
  • Saya juga akan kongsikan 2 tools special yang saya sendiri gunakan untuk spy kedai dropship orang lain, dan juga produk mereka sekali. Apa perlu anda buat adalah pilih sahaja.

.

MODUL 2: MENCARI SUPPLIER YANG TRUSTED & RELIABLE

  • Saya akan tunjukkan pada anda dekat mana nak cari supplier Malaysia bagi produk hot yang anda pilih tadi.
  • Saya juga akan kongsikan pada anda bagaimana untuk kita semak, dan tapis supplier yang berkualiti untuk bisnes dropship kita nanti.
  • Anda juga tak perlu susah-susah, kerana lubuk supplier yang akan saya kongsikan kadang-kadang lebih murah dari supplier China.

.

MODUL 3: PEMILIHAN PRODUK PERTAMA

  • Saya akan kongsikan pada anda bagaimana untuk anda tentukan produk mana yang paling sesuai untuk anda mula test dan jual di pasaran Malaysia
  • Pemilihan produk pertama sangat penting bagi mengelakkan anda tersalah pilih produk yang susah untuk dijual nanti.
  • 80 peratus kejayaan bisnes dropship e-commerce anda adalah bergantung pada pemilihan produk yang betul. Oleh itu, dalam modul ini saya akan bantu anda untuk elak dari gagal sebelum bermula.

.

MODUL 4: PERSEDIAAN SEBELUM MEMBINA KEDAI ECOM ANDA

  • Nak memasak, perlu sediakan bahan-bahannya dahulu. Sama seperti untuk bina kedai ecommerce pertama anda.
  • Saya tunjuk kat mana anda boleh dapatkan bahan-bahan marketing untuk produk anda tanpa perlu upah designer mahal-mahal untuk buatkan.
  • Dan saya tunjuk juga cara untuk buat copywriting produk dan website anda tanpa perlu tulis sepatah ayat pun.

.

MODUL 5: CARA BINA KEDAI ECOM PERTAMA ANDA

  • Saya akan tunjuk susun atur dan design website e-commerce yang paling sempoi, dan rare.
  • Saya juga akan tunjuk bagaimana untuk gunakan bahan-bahan yang anda sediakan sebelum ini dengan cara paling mudah, tapi berkesan.
  • Design yang bakal saya ajar nanti akan buatkan kedai anda mudah untuk buat jualan. Insyallah.

.

MODUL 6: APPLY & SETUP PAYMENT GATEWAY ANDA

  • Dalam modul ini saya akan bagitahu anda apa payment method yang orang Malaysia suka dan yakin untuk guna apabila berbelanja online.
  • Saya juga akan tunjuk cara untuk apply dan setup payment gateway untuk kedai e-commerce anda.

.

MODUL 7: MENDAPATKAN 10 CUSTOMER PERTAMA ANDA MENGGUNAKAN FACEBOOK ADS

  • Tak pandai Facebook Ads? Tak apa. Saya akan tunjuk cara paling mudah untuk anda buat FB Ads bagi kedai ecommerce anda. Senang gila. Makcik-makcik pun boleh buat.
  • Saya juga akan tunjuk kan setting FB Ads apa paling ideal untuk kedai e-commerce anda buat 10 jualan pertama nanti.
  • Saya juga akan tunjukkan cara mudah untuk nilai prestasi iklan dan juga baca data iklan FB anda.

.

MODUL 8: PROSES MENGURUSKAN TEMPAHAN PELANGGAN ANDA

  • Dapat order? Jangan risau. Saya tunjuk macam mana untuk submit order pada supplier supaya customer anda tak tahu yang anda dropshipper
  • Saya juga tunjuk macam mana untuk uruskan proses fulfillment dalam sistem ecommerce anda supaya anda tak letih menjawab pertanyaan customer tentang barang mereka.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fast Track To Ecom Dropshipping (Malaysia Edition) – Premium Version”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

TUNGGU DULU!

Nak tahu camne student saya buat 5 angka sebulan hanya dari bisnes dropship ecommerce?

Kalau nak, anda boleh dapatkan panduan 6-Step Mudah Buat Bisnes Dropship eCommerce dengan Berkesan & Pantas secara PERCUMA!