fbpx

Akses konten free masterclass akan dihantar ke inbox email anda dalam masa 5 minit. Sementara tu, saya ada JEMPUTAN ISTIMEWA untuk anda!

NAK BUAT SIDE INCOME SECARA ONLINE? TAK TAHU MACAM MANA NAK MULA?

(Saya Dedahkan Strategi Paling Pantas & Berkesan Utk Jana 4-6 Angka Sebulan Secara Online, Tanpa Perlu Layan PM Customer 24 Jam & Beli Stok Produk!)

AMARAN : BACA SAMPAI HABIS APA YANG SAYA NAK BAGITAHU SUPAYA ANDA NAMPAK VALUE SEBENAR OFFER TAK MASUK AKAL YANG BAKAL SAYA BERI.

Sebelum saya teruskan, izinkan saya share result dari previous student.

DIORANG NI BISNES APA SEBENARNYA?

Anda mesti curious dan tertanya-tanya.

“Bisnes online yang macam mana student dia buat”

“Macam mana die jual”

Dan mungkin ada lagi soalan dalam kepala anda.

Takpe izinkan saya terangkan pasal program ni satu persatu.

Ini adalah model bisnes era baru yang ramai tak tahu.

Ramai tahu, Internet telah merevolusikan cara kita berjual beli. Ia juga ubah cara kita semua berbisnes.

Jika kita patah balik ke era sebelum ni, kalau nak buat bisnes kena ikut step macam ni.

Beli Stock – Simpan Stock – Jual Stock – Repeat

Ia macam satu jenis cycle dan melibatkan modal dan proses yang sangat tinggi untuk kita jalankan.

Untuk orang yang baru nak belajar buat bisnes, approach macam ni memang sangat tak sesuai.

So, apa approach dan business model yang okay untuk orang-orang baru macam anda?

The good news is…

ADA!

Business model yang kita akan gunakan utk mulakan bisnes adalah lebih sofistikated, innovatif dan seamless.

Dan, business model tersebut ialah…

Ecommerce Dropshipping!

Inilah jenis bisnes yang saya akan guide anda dari zero sampai jadi hero dalam masa 21 hari.

Secara ringkasnya bisnes model yang saya akan guide ini sangat mudah untuk mula & run.

Sebab…

❌ Tak perlu keluar satu sen pun untuk beli stok produk 

❌ Tak perlu sediakan tempat untuk simpan stok-stok yang banyak 

❌ Tak perlu susah uruskan packaging, handling dan delivery. 

❌ Tak perlu layan customer secara ‘manual’

SECARA RINGKAS, BEGINILAH MODEL BISNES DROPSHIP ECOMMERCE.

Konsep Bisnes Dropship eCommerce

Mostly previous students saya diorang hanya spend masa 1-2 jam je sehari untuk urus bisnes, pun boleh dapat 4-6 angka sebulan.

Lagi baki 22 jam masa yang ada? 

Buat lah apa-apa nak.

Kalau yang bekerja, anda tak perlu pun berhenti kerja untuk buat semua ni. 

Silap haribulan kejap je income bisnes dah double dari gaji bulanan.

Amacam? Best tak?

SIAPA ORANG YANG NAK AJAR SEMUA NI PADA ANDA?

Assalamualaikum, hai nama saya Hafiz Azman

Seorang usahawan digital, content creator, dan konsultan pemasaran digital.

Sebelum ini saya merupakan seorang graduan komputer sains dari Universiti Teknologi Petronas serta mempunyai pengalaman bekerja dalam pelbagai syarikat multi-nasional dan juga kerajaan selama lebih 10 tahun.

Mula menjalankan pelbagai bisnes online secara dropship pada 2014, dan alhamdulillah berjaya menjana pendapatan yang baik sehingga berani untuk berhenti kerja.

Sejak dari itu, saya banyak mendapat jemputan mengajar, coaching dan juga membantu jenama-jenama tertentu bagi menaikkan jualan melalui digital marketing.

Kini saya aktif dalam menjalankan bisnes online secara dropship menggunakan platform E-commerce, dan aktif dalam berkongsi ilmu di blog saya, Dropship Kartel dan Kartel Digital.

SEBELUM TU SAYA NAK TAHU ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DALAM KATEGORI DIBAWAH?

🟠 Tak tahu nak buat bisnes apa 

🟠 Tak tahu nak jual produk apa 

🟠 Nak buat bisnes tapi modal tak banyak 

🟠 Masih melayan customer melalui Whatsapp atau Manual 

🟠 Mencari bisnes yang tak memerlukan banyak masa untuk urus 

🟠 Nak cari side income depan komputer sahaja di mana-mana

Kalau anda ada dalam salah satu kategori diatas, saya nak jemput anda untuk join program intensive saya yang terbaru berjudul…

21 DAYS TO ECOMMERCE DROPSHIPPING MASTERY (SUPERSTAR EDITION 2021)

latest dropship kartel course

SO APA YANG ANDA AKAN BELAJAR KALAU JOIN PROGRAM INTENSIF SAYA NI?

✅ Ini adalah flagship course dari Dropship Kartel yang paling complete dan up-to-date tentang topik ecommerce Dropshipping. 

✅ Sebanyak 21 video yang disusun mengikut hari, supaya anda boleh follow Step-by-step cara untuk start, grow dan profit dalam bisnes ecommerce dropshipping. 

✅ Semua tutorial video adalah ‘newbie friendly’ sebab saya tunjuk dari awal sampai habis setup bisnes ecommerce dropship yang baru. 

✅ Disebabkan ini adalah panduan buat bisnes dropship, maka anda akan diajar berbisnes secara dropship. Modal rendah, dan risiko pun rendah untuk semua bermula. 

✅ Semua konten yang diajar adalah konten proven berkali-kali untuk buat income sebanyak 4-6 angka sebulan. Tanpa perlu pegang stok, tanpa perlu sibuk melayan whatsapp atau PM. 

✅ Panduan yang sangat sesuai jika anda seorang yang sibuk berkerja (atau belajar), dan nak jana income online secara part time.   

✅ Dengan komitmen dan usaha untuk belajar, Insyallah tak mustahil satu hari nanti income dari bisnes yang saya ajar ni, mampu untuk ganti income bulanan anda bekerja. 

✅ Jangan risau. Semua video dah dirakam sebelum ni. So anda boleh terus belajar tanpa perlu tunggu sampai 21 hari untuk complete.

APA KATA STUDENTS YANG DAH JOIN PROGRAM NI?

Beribu testimoni saya ada. Tapi macam biasa, tak sesuai untuk tunjuk semua. 

But Alhamdullilah, semua bagi review yang POSITIVE.

ANYWAY BUKAN ITU SAHAJA. KALAU ANDA JOIN, ADA BANYAK BONUS FREE TAK MASUK AKAL YANG SAYA NAK BAGI NANTI. SERIOUS!

(Super Fast Action Bonus x1) : Done-For-You Complete Ecommerce Dropshipping Business Setup [Value : RM 2999]

✅ Bonus eksklusif hanya untuk SATU ORANG yang PALING PANTAS DAFTAR. 

✅ Dalam masa 1 bulan, saya siapkan website ecommerce dropship anda dengan design yang berpotensi untuk dapatkan ‘high conversion’. 

✅ Saya cari dan masukkan 10 produk yang berpotensi dan hot untuk anda run. Siap dengan supplier. 

✅ Ayat dalam website, dan ayat untuk setiap produk saya tuliskan. 100% in english. So anda boleh berniaga dalam dan luar negara. 

✅ Once saya handover, anda boleh terus run marketing dan dapatkan jualan sepantas mungkin. 

Ini actually service paling mahal yang saya buat untuk klien saya sejak 2018 sehingga sekarang.

(Fast Action Bonus x 5) : 1-month Online Group Coaching & Mentoring [Value : RM 1500]

✅ Untuk 5 orang terpantas buat pendaftaran, anda akan dijemput untuk hadir ke online group coaching dan mentoring saya. 

✅ Dalam coaching & mentoring session ni, saya akan monitor progress anda selama sebulan, untuk pastikan anda on the right track dan dapatkan result secepat mungkin. 

✅ Semua ini akan dilakukan melalui group Telegram rahsia. Disini anda boleh troubleshoot dan tanya soalan yang menghantui diri anda tentang bisnes dropship ecommerce.

Ini Pula Bonus Untuk Semua Yang Daftar Nanti!

Bonus #1 : Email Marketing For Ecommerce (Value : RM 497)

Beginner's Guide To Email Automation (For Shopify Store)

✅ Bukan semua orang masuk kedai kita akan membeli. So itu pentingnya email marketing ni. Follow up prospek dan customer boleh dilakukan dengan automatik. 

✅ Anda akan belajar A sampai Z, dalam bentuk video cara untuk lakukan pemasaran email dengan efektif dan efisyen. 

✅ Strategi yang khusus untuk bisnes ecommerce tingkatkan jualan.

Bonus #2 : Facebook Ads Mastery For Ecommerce (Value : RM 497)

✅ Antara cara paling cepat dan mudah untuk dapatkan prospek dan customer membeli di kedai ecommerce anda. 

✅ Newbie friendly video training. Saya ajar dari mula setup account sampai la untuk cara nak besarkan jualan guna Facebook Ads. 

✅ Saya siap ajar cara nak tulis ayat iklan yang efektif khas untuk produk yang dijual menggunakan platform ecommerce sendiri.

Bonus #3 : Fast Track To Ecommerce Dropshipping (Value : RM 497)

fast track ecom dropshipping

✅ Flagship course pertama dari Dropship Kartel, yang dibuat pada tahun 2019.

✅ Video training cara buat bisnes ecommerce dropship dengan strategi dan taktik yang boleh ditiru bulat-bulat dan mampu dapatkan jualan.

✅ Dalam course ini, game plan berbeza dari course Superstar Ecommerce. So anda ada kemahiran dan kefahaman lebih tentang strategi dan taktik bisnes ecommerce dropship.

Bonus #4 : 1-year Student Support (Value : RM 1500)

✅ Saya tahu anda mesti ada soalan dan perlukan bantuan lepas join belajar nanti. So saya sediakan private Facebook Group untuk bantu anda.

✅ Saya akan layan soalan dan pertanyaan anda selama 1 tahun. Lama tu.

✅ Dan anda boleh berkenalan dengan usahawan dropship ecommerce yang power-power dalam tu. Banyak tips yang diorang bagi bila sesiapa tanya soalan.

Bonus #5 : 1-year Course Updates (Value : RM 1500)

✅ Bisnes ecommerce dropship ni banyak melibatkan penggunaan teknologi dalam Digital Marketing. So biasanya dalam setahun ada beberapa perubahan.

✅ Oleh sebab itu, saya berikan percuma course updates selama setahun jika ada sebarang perubahan dan adjustment.

✅ Any outdated information juga saya update jika saya rasa perlu dan penting dalam masa setahun anda join.

BERAPA YURAN KALAU NAK JOIN KELAS DAN DAPATKAN SEMUA BONUS-BONUS NI?

Semua bonus ni memang mahal gila beb.

Kalau beli asing-asing macam student yang lain sebelum ni, kena labur RM 8,488.

Tapi anda boleh dapatkan semua ini pada yuran ‘Super Gila’ iaitu…

RM 397 SAHAJA!

RM 497 (Super Late Birds) – Belum Buka

Anda Berminat?

MAAF. INTAKE TELAH PUN DITUTUP.

Jika minat, anda perlu masuk waiting list dahulu.

Sebab pendaftaran sebenar akan dibuka pada:

Tarikh : 1/6/2021
Masa : 8 mlm – 12 mlm (4 jam sahaja)


Jangan tangguh.

Sebab nanti lupa.

Klik button ‘APPLY NOW’ dan isi terus borang waiting list dibawah.

Semua announcement akan saya umum melalui email, telegram dan juga SMS.

Jangan tangguh!

ISI BORANG DIBAWAH UTK DAFTAR SEKARANG!

Soalan Lazim Ditanya (FAQ)

✅ Bisnes dropship ecommerce ni apa?

Bisnes dropship ecommerce ni basically adalah anda menjual produk orang lain dalam website ecommerce anda. Tapi anda tidak simpan stok.

Bila ada order, anda hantar order tersebut pada supplier. Supplier akan hantar produk terus ke customer anda.

Perbezaan harga diantara anda dan supplier, itu adalah keuntungan anda. Risiko rendah, modal rendah dan mudah untuk mula.

✅ Program ni kena follow sampai 21 hari ke? Takde rakaman?

Pada awalnya masa saya buat kelas ni, memang student kena follow selama 3 minggu (21 hari).

Tapi itu berlaku pada akhir tahun 2020.

Sekarang semuanya dah dirakam dan ready untuk ditonton pada bila-bila masa, dan ikut kelajuan anda belajar.

Tak perlu tunggu sampai 21 hari untuk habiskan belajar macam student sebelum ni.

✅ Berapa modal untuk start bisnes dropship ecommerce?

Bisnes dropship ni modal memang tak tinggi sebab tak perlu simpan stok beribu-ribu dekat rumah.

But just standby RM 100. Untuk beli domain website (URL) dan service email.

Modal marketing boleh bermula kecil dalam RM 5 sehari.

Dan naikkan bajet nanti pelan-pelan bila ada sales.

✅ Course ni sesuai ke kalau saya memang zero dalam bisnes online?

Yup sangat sesuai. Memang saya design untuk orang yang zero sampai la yang dah ada pengalaman.

Saya guna bahasa mudah-mudah dan pelan tindakan yang anda boleh terus buat dan copy paste.

✅ Kalau saya memang dah ada produk untuk dijual, sesuai ke?

Sesuai je.

Kalau dah ada produk, dan nak teruskan jual produk tersebut, then course ni boleh bantu anda siapkan website ecommerce yang berkualiti tinggi.

Dan anda juga diajar untuk buat marketing guna Facebook Ads, Email, Whatsapp, SMS supaya anda boleh dapatkan jualan dengan pantas dan efisyen.

Kalau Anda Baca Sampai Sini, Memang Terbaik!

Disclaimer

Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Scroll to Top